Terug

DUKA

Duka is een bedrijf uit Zuid-Tirol opgericht in 1979 gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van douchedeuren. Het bedrijf heeft maar één doel: het plannen en bouwen van hoogwaardige douchecabines voor individuele oplossingen, middels continue ontwikkeling en steeds met de klantenwens als belangrijkste drijfveer. Traditie en passie voor techniek, kwaliteit van materialen, lineair en hedendaags design hebben van duka één van de meest gerenommeerde leveranciers van douchecabines in Europa gemaakt. Een garantie voor een goed gevoel in uw badkamer.

Het assortiment is onderverdeeld in 4 categorieën die elk heel verschillend zijn en u zo de mogelijkheid bieden optimaal uw keuze te bepalen:

Arreda
Een familie van vrijstaande oplossingen (walk-in). De douche als ruimte binnen de badkamer!
Aura
Profielloze modellen voor dagelijks gebruik, met innovatieve ideeën, een uitstekend design en intelligente techniek.
Vertica
Modellen met enkel verticale profielen, uitdrukking van een consequente vormgeving met klare, eenvoudige en geometrische lijnen.
Quadra
Modellen met kader, lijnen met het hoogste kwaliteitsstreven tot in de kleinste details. Het resultaat is een waardevol, kompromisloos product.

Dit alles maakt van duka de beste partner als het over douchen gaat, douchen verheffen tot een belevenis, duka, douchen als emotie.

www.duka.it

Created by Gafas